ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО "ДВЕ СОЛЗИ"

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги)
вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата, капела (00-24) часа , целосна тоалета на покоен

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

ОДОБРЕНИЈА ЗА ПОГРЕБ

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

УСЛУГИ ВО СТРАНСТВО

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

ПОГРЕБНИ ВОЗИЛА

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ

ПОГРЕБАЛНА ОПРЕМА

Уредување

Уредување на целокупната потребна документација, одобренија и погребална опрема кои се потребни за репатријација на починатите лица.

Наслов

Преземање и испраќање на починати лица од и во целиот свет. Авионски транспорт на починатите од и во сите земји низ светот. Транспорт на починатите со специјални атестирани погребни возила.

Наслов

Вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата.

Наслов

Капела (00-24)часа , целосна тоалета на покоен, (откоп-закоп) на гробно место на сите.

Контактирајте не

Погребално претпријатие "Две Солзи"

ул. 15 Корпус бр. 82

Охрид, Македонија

Email: info@dvesolzi.com.mk

           dve_solzi@yahoo.com

Mob: +389 75 277 828

Tel: +389 77 663 318

Webistewww.dvesolzi.com.mk

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги),,  ДВЕ СОЛЗИ – ОХРИД,,  вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата , капела (00-24) часа , целосна тоалета на покоен. Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема ,бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .

Ние сме ви на располагање (00-24) часа , се што треба е да се јавите на дежурниот телефон ++389-75 277 – 828 (00-24 часа)  и останатото препуштете ни го на нам.