Услуги

Услуги


uslugi

 

ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги),  ДВЕ СОЛЗИ – ОХРИД,   вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата, капела (00-24) часа, целосна тоалета на покоен, (откоп-закоп) на гробно место на сите гробишта во Р. Македонија, кетеринг и други услуги се на едно место, долгогодишно искуство !!!!!. Поседуваме лиценца за вршење на сите погребални услуги издадена од Министерство за Транспорт и врски на Р. Македонија.

Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема ,бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .

Ние сме ви на располагање (00-24) часа , се што треба е да се јавите на дежурниот телефон 075 277 – 828 и останатото препуштете ни го на нам.

 

 

 

Контактирајте не

Погребално претпријатие "Две Солзи"

ул. 15 Корпус бр. 82

Охрид, Македонија

Email: info@dvesolzi.com.mk

           dve_solzi@yahoo.com

Mob: +389 75 277 828

Tel: +389 77 663 318

Webistewww.dvesolzi.com.mk

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги),,  ДВЕ СОЛЗИ – ОХРИД,,  вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата , капела (00-24) часа , целосна тоалета на покоен. Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема ,бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .

Ние сме ви на располагање (00-24) часа , се што треба е да се јавите на дежурниот телефон ++389-75 277 – 828 (00-24 часа)  и останатото препуштете ни го на нам.