Опрема

Опрема

 


transport

ВОЗИЛА, ТРАНСПОРТ И РЕПАТРИЈАЦИЈА

Ги вршиме следните услуги:  СЕ НА ЕДНО МЕСТО

    - Превземање, припрема на починати лица.
    - Превоз на било која дестинација во Р. Македонија и странство со обезбедување на целокупна документација.
    - Изложување во капела
    - Извршување на погреб (ископ-закоп) на територија на општина Охрид.
   - Уредување на целокупната потребна документација, одобренија и погребална опрема кои се потребни за репатријација на починатите лица
    - Преземање и испраќање на починати лица од и во целиот свет
    - Авионски транспорт на починатите од и во сите земји низ светот
    - Транспорт на починатите со специјални атестирани погребни возила
    - Превоз и преземање од/до аеродром и транспорт до местото на погребот.

 

 

 

kovceg1.jpg kovceg10.jpg kovceg11.jpg kovceg12.jpg kovceg13.jpg kovceg2.jpg kovceg3.jpg kovceg4.jpg kovceg5.jpg kovceg6.jpg kovceg7.jpg kovceg8.jpg kovceg9.jpg

Контактирајте не

Погребално претпријатие "Две Солзи"

ул. 15 Корпус бр. 82

Охрид, Македонија

Email: info@dvesolzi.com.mk

           dve_solzi@yahoo.com

Mob: +389 75 277 828

Tel: +389 77 663 318

Webistewww.dvesolzi.com.mk

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги),,  ДВЕ СОЛЗИ – ОХРИД,,  вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата , капела (00-24) часа , целосна тоалета на покоен. Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема ,бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .

Ние сме ви на располагање (00-24) часа , се што треба е да се јавите на дежурниот телефон ++389-75 277 – 828 (00-24 часа)  и останатото препуштете ни го на нам.